Teline- ja sääsuoja-asennus

Toteutamme pienet tai isot teline- ja sääsuojaratkaisut toivottuihin kohteisiin. Olemme erikoistuneet etenkin sääsuojien asennukseen ja vaativiin olosuhteisiin, joissa ympäristö tai työmaa asettaa erityisiä haasteita telineasennukselle. Asennamme telineet jokaisen työmaan erityisvaatimusten mukaisesti huomioiden korkeat työturvallisuusmääräykset ja käytettävyysvaatimukset. Teemme työt aikataulussa ja meidän kanssamme on mukava asioida. Voimme sopimuksen mukaan vastata koko sääsuojauspalvelun johtamisesta ja tuottamisesta tai sääsuojan asentamisesta ja purkamisesta.

Pyydä tarjous

 

Koulutus ja perehdyttäminen

Telineasentajan työ vaatii vankkaa kokemusta, kykyä toimia itsenäisesti erilaisissa ympäristöissä ja tiimeissä sekä täyttää korkeat turvallisuusvaatimukset. Koulutamme ja perehdytämme uusia telineasennuksen ammattilaisia, joille tarjoamme ammattitaidon ja työkokemuksen lisäksi hyvän esimerkin korkeasta työmotivaatiosta. Koulutus sisältää alan perusteiden ja turvallisuusmääräysten hallinnan sekä käytännön ohjauksen erilaisilla työmailla. Voimme räätälöidä sopivan koulutuskokonaisuuden joko yksittäisille uusille osaajille tai useamman ammattilaisen muodostamille ryhmille.

Pyydä tarjous

 

Valvonta- ja tarkastustyöt

Tarjoamme valvonta- ja tarkastuspalveluita telineasennuskohteisiin yhteistyökumppanimme kanssa. Autamme suunnittelemaan ja johtamaan turvallisen telineprosessin, jotta asiakas välttyy suunnittelun virheiltä projektinsa alkumetreillä. Varsinainen telineiden käyttöönottotarkastus tehdään telineiden pystyttämisen jälkeen ja tarkastus uusitaan, mikäli telinettä siirretään, puretaan, laajennetaan tai muutoin epäillään telineiden kunnon muuttumista esimerkiksi olosuhteiden muuttumisen vuoksi.

Pyydä tarjous

 

Muut rakennusalan työt

Kaipaatko luotettavia tekijöitä esimerkiksi purkutöihin? Palvelemme asiakkaitamme projektien eri vaiheissa purkutöistä jalkalistojen asennukseen alihankintapalvelumme kautta.

Pyydä tarjous

 

Suomen Rakennussuojaus

Kauttamme saat myös Suomen Rakennussuojauksen, eli Suorasuo Oy:n, palvelut. Suomen Rakennussuojaus on pientalojen sääsuojaukseen erikoistunut täyden palvelun yritys. Tutustu kumppanimme palveluihin tämän linkin kautta.

JPP 2019