Tällä hetkellä etsimme tekijöitä seuraaviin tehtäviin:

NIMIKE: Telineasentaja

HAKUAIKA: Jatkuva

TYÖNKUVAUS: Haluatko liittyä korkeatasoiseen tiimiin? Haemme jatkuvasti hyviä ja korkeuksia pelkäämättömiä työntekijöitä telineasentajan töihin eri puolelle Suomea. Voit olla jo työkokemusta kerryttänyt telineammattilainen tai alalle aikova tuore osaaja. Me vastaamme perehdyttämisestä ja työhön tarvittavasta kouluttamisesta.

Mikäli yläpuolen listassa ei ole yhtään yksilöityä avointa paikkaa, ei syytä huoleen. Etsimme jatkuvasti hyviä työntekijöitä sekä omiin tarpeisiimme että kumppaneittemme tarpeisiin. Jätä meille avoin hakemus oheisella lomakkeella.

Mitä edellytämme sinulta?

Kun elämässäsi hyvien asioiden listalla ovat kärjessä palkkapäivät ja monipuolinen fyysinen työ hyvässä työporukassa, jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.

Liitteisiin voit halutessasi lisätä dokumentteja, todistuksia, kuvia tai vaikka CV:n, mutta ihan välttämätöntä se ei ole. Pääasia on, että viestissäsi ovat yhteystietosi ja että kuvailet itseäsi työntekijänä ihan omin sanoin. Voitpa mainita elämäntilanteestasikin ja etsitkö pääsääntöisesti keikkaluontoisia hommia vai pidempää työsuhdetta.

Me arvostamme työintoa ja osaamista korkealle. Niin korkealle, että tarjoamme työhön kattavan perehdytyksen ja usein myös turvavaljaat.

LOMAKE

JPP 2019