Olemme alunperin erikoistuneet sääsuojaukseen ja sen myötä korkeuksissa suoritettaviin työtehtäviin. Vuosien työkokemuksen myötä pystymme toteuttamaan myös haastavien ja erityishuomioita vaativien kohteiden sääsuojauksen vahvalla ammattitaidolla. Uskomme, että voimme hyvällä suunnittelulla taata turvallisuuden, nopeuden ja kestävän tuloksen. Siksi tähystämme horisonttiin ja jopa sen tuolle puolelle. Jos tästä lisäksi haluaisi veistellä jotain hauskaa, niin voisi sanoa, että pääsääntöisesti meidän työmme on korkeatasoista. Ja niinhän se on. Monellakin tapaa.

Olemme laatuorientoitunut rakennusalan toimija. Rakentamisesta voi olla montaa mieltä, mutta loppukäyttäjälle laatu on aina tärkein tekijä. Laadun lisäksi kiinnitämme työssämme huomiota erityisesti turvallisuuteen, muulloinkin kuin työskennellessämme korkeuksissa.

Laatu ja turvallisuus edellä

Takaamme työn laadun hyvällä ennakkosuunnittelulla ja työntekijöiden perehdyttämisellä. Työvaiheet viedään läpi sovitusti, ennalta sovitussa järjestyksessä ja aikatauluista kiinni pitäen. Mitä vähemmän työmailla on muutoksia ja yllätyksiä, sitä vähemmän on sijaa onnettomuuksille ja laatupoikkeamille.

Palvelut

 

Hae JJP:lle töihin

Etsimme rakennusalan ammattilaisia sekä rakennusalasta kiinnostuneita tekijöitä tiimeihimme. Sinun ei tarvitse välttämättä olla valmis ammattilainen, riittää kun pidät palkkapäivistä ja hyvästä työporukasta. Asenne ratkaisee.

Laita meille hakemus Töihin meille-sivun kautta. Jos juuri nyt ole avoimena sinulle sopivaa paikkaa, jätä meille samalla lomakkeella avoin hakemus. Pistämme sinut listallemme ja otamme yhteyttä mahdollisimman pikaisesti.

Etsimme tekijöitä sekä omiin että kumppaneidemme tarpeisiin.

JPP 2019